Poštovani korisnici,

 

odlukom Uprave od 04.4.2022. godine blagajna na tržnici u Opatiji trajno je zatvorena.

 

Račune komunalnih usluga možete platiti u svim uredima Hrvatske pošte d.d. bez naknade.

 

________________________________________

 

 

Obavještavamo Vas da smo od dana 11. travnja 2022. godine otvoreni za rad s korisnicima naših usluga postupajući sukladno Odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

 

O NAMA

Trgovačko društvo Libukom Jurdani d.o.o. za računovodstvene usluge osnovano je i registrirano pri Trgovačkom sudu u Rijeci 2014. godine. Sjedište društva je u Jurdanima na adresi Jurdani 50/b.

U skladu s Zakonom o vodama sva komunalna društva morala su iz svog poslovanja izdvojiti sve djelatnosti vezane za vodoopskrbu i odvodnju. Društvo Komunalac d.o.o. provelo je statusne promjene koje su na snazi od 01.01.2014. godine te se postojeće društvo transformiralo u dva nova društva:

Komunalac d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti (gospodarenje otpadom, građevinske usluge, pogrebne usluge, javna rasvjeta, zimska služba, tržnice i ostalo) te Liburnijske vode d.o.o. za obavljanje vodnih usluga (javna vodoopskrba i odvodnja).

Kako bi se zadržali dotadašnji standardi u poslovanju sa potrošačima kojima se željeno omogućiti da i nadalje sve poslove vezane uz oba društva mogu obavljati na jednom mjestu osnovano je društvo Libukom Jurdani d.o.o. za obavljanje poslova objedinjene naplate komunalnih, vodnih i ostalih usluga. Počevši od 01.01.2014. godine sve račune za usluge koje su izvršene od strane društava Komunalac d.o.o. i Liburnijske vode d.o.o. obračunava i naplaćuje društvo Libukom Jurdani d.o.o.

 

 

GDPR

Obavijest Društva svim našim kupcima, korisnicima naših usluga i posjetiteljima ovih stranica o zaštiti osobnih podataka

 

Društvo predano radi na zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Prikupljamo vaše sobne podatke samo kako bi zadovoljili ostale zakonske propise koji nam nalažu da ih moramo prikupljati i za njih nam ne treba vaša Privola. Prikupljene osobne podatke obrađujemo i koristimo na zakoniti način, pošteno i svjesni činjenice da možemo naštetiti Vašoj privatnosti.

 

Uložili smo veliki financijski i materijalno napor u prilagodbi koju smo dužni napraviti po Uredbi EU o zaštiti osobnih podataka. Svi naši zaposlenici prošli su obuku i dobili potrebna saznanja o prikupljanju, čuvanju i neširenju povjerenih nam osobnih podataka. U postupku čuvanja, Vaših osobnih podataka, koristimo najnovija i najnaprednija tehnička i tehnološka sredstva i procese.

 

Pristupom na naše WEB stranice, poštovani posjetioče, vaše osobne podatke ne prikupljamo, ne obrađujemo i ne prosljeđujemo drugima. Ne prikupljamo kolačiće (cookies). U slučaju da nam se javite elektroničkom poštom, tada tražimo privolu da možemo obraditi vaše osobne podatke i odgovoriti na njih.

 

Vaše osobne podatke koje ste nam dali Privolom, možete u bilo kojem trenutku povući ili mijenjati. Obrada osobnih podataka do trenutka povlačenja Privole je zakonita.

 

Imenovali smo Službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO) kojemu se možete obratiti pitanjima o Vašim osobnim podacima na adresu elektroničke pošte dpo@libukom.hr

 

USLUGE I NAKNADE

Na našim računima obračunavaju se:

  • komunalne usluge: vodoopskrba, odvodnja i odvoz komunalnog otpada uz pripadajuće naknade,
  • ostale usluge: gospodarenje otpadom, građevinske usluge, pogrebne usluge, grobna naknada, prodajna mjesta na tržnici, najam poslovnih prostora, priključci i ostalo.

 

Usluge se naplaćuju sukladno važećim cjenicima:

 

Obrazac za dostavu računa mailom

INFORMACIJE I OBAVIJESTI

Račune je moguće primati i plaćati bez naknade putem Keks Pay aplikacije dostupne za preuzimanje na:

 

 

 

 

 

PROMJENA PODATAKA

 

Za promjenu naziva korisnika na računima komunalnih usluga potrebno je dostaviti presliku odgovarajuće dokumentacije temeljem koje je promjena nastala (kupoprodajni ugovor, rješenje o nasljeđivanju, darovni ugovor i sl.) ili vlasnički list. Dokumentaciju možete dostaviti putem e-mail-a ili osobno na adresi Jurdani 50/b, molimo da priložite i podatke sa računa komunalnih usluga (interni broj računa ili broj potrošnog mjesta).

JAVNA NABAVA

PLAĆANJE RAČUNA

Za plaćanje računa dostupne su sljedeće opcije:

 

  • blagajna poduzeća (Jurdani 50/b) radnim danom u vremenu od 7:15 do 13:15
  • naplatna mjesta Hrvatske pošte d.d., bez plaćanja naknade
  • aplikacija Keks Pay, primanje i plaćanje računa bez naknade

 

KONTAKT

 

Prijem stranaka vrši se u vremenu od 8:00 do 13:00 sati svaki radni dan osim u vrijeme dnevnog odmora koji traje od 10:00 do 10:30 sati.

 

Obratiti nam se možete putem e-maila: naplata@libukom.hr

 

Telefona:

 

  • 051/ 505-219
  • 051/ 505-218
  • 051/ 505-234

 

 

Libukom Jurdani d.o.o.

OIB 77671806963

Jurdani 50/b

51213 Jurdani